Mikä Menox?

Toiminimi Menox perustettiin 2007. Nimen Menox keksi yhdessä kanssani projektiosaajakoulutuksessa opiskellut kurssilainen. Menox esiintymään ja matkalle!

Liikeideani on yksinkertainen: tehdä sitä mitä parhaiten osaan ja eniten haluan, eli toimia matkanjohtajana ja suunnitella kotimaan päiväretkiä. Aluksi tosin koulutin myös esiintymistaitoa mutta lopulta matkailu vei voiton.

Matkanjohtajana työskentelen freelance-periaatteella muutamille matkanjärjestäjille. Aikanaan vietin maailmalla kahdeksan vuotta kohdeoppaana ja -päällikkönä, joten matkanjohtajakokemusta on kertynyt jo sieltä lähes kolmenkymmenen vuoden takaa.

Erityisen innostunut olen päiväretkien suunnittelusta tänne kotikonnuille Turun seudulle tai muualle Suomeen. Otan vastuulleni koko retkikonseptin. Suunnittelen, markkinoin ja toimin itse retkillä matkanjohtajana, näin pystyn varmistamaan palvelun laadun. Ryhmänvetäjiltä saan paljon kiitosta tästä ”yhden ihmisen taktiikasta”, eli puhelinsoitto tai sähköposti minulle riittää.

Elämä ei aina ole ollut ruusuilla tanssimista, monet kokemukset ja haasteet olen aina ottanut innolla vastaan ja niin teen edelleenkin.

Ota yhteyttä ja tule viihtymään retkelleni! Lisätietoja retkistä täältä.

Minna Saarinen